torsdag 30 november 2017

Julhängen av kakformar


I år har det blivit julgranshängen av gamla mazarinformar som jag köpt på loppis och tänkt att jag skulle ha till metallslöjd, alltså att klippa i och göra typ blommor av, men det blev aldrig av så nu använder jag dem till annat istället. 


Så här gick det till: Jag började med att spraymåla formarna - vitt på insidan och rött på utsidan. Sedan på med decoyupagelack, bokmärke och mer lack. Jo, först gjorde jag hål med hjälp av pryl och hammare. Sedan var de i pricnip klara, men jag öste på med lite glitter också.


Här ligger några änglar i Kungsbackafjorden och väntar på att glittret ska torka.


En del fick mer färg på insidan av baksidans röda spraydusch än andra, men jag gillade effekten som uppkom.

Andra fick mindre av det och de blev också fina.


Till sist var det bara att knyta ett fint snöre genom hålet och så var de klara. Här blev det masstillverkning vill jag lova. Ett enkelt och roligt pyssel. 15 kommentarer:

 1. Men jisses så fina dom blev. Vilket bra tips. Trevlig helg. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Bra beskrivning! Får förnimmelser av snäckor i det veckade när jag ser dina fina julhängen. Riktigt tjusiga!! Tror jag har lite bokmärken i gömmorna. Kanske dags att leta fram dem :)

  SvaraRadera
 3. Such a sweet way to use molds. I really like the way they came out.
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 4. Så fina de är! Jag har en hel burk såna där efter farmor, men aldrig kommit mig för att pyssla något av dem. Gillar idén att spraymåla dem och använda, kanske får bli till nästa jul...

  :-)

  SvaraRadera
 5. Så fina! En idé jag ska lägga på minnet. Tycker kakformar är så fina men har inte kommit på så mycket att göra av dem =)

  nouw.com/lonelyfield

  SvaraRadera
 6. Så söta <3 Roligt att se att du fortfarande bloggar. Din blogg har funnits lika länge som min Susannesblogg. Jag har nu hittat tillbaka till den privata bloggen som har varit tyst länge.

  SvaraRadera
 7. Hej Saknar dig här på bloggen. Hur har du det? Hoppas att allt är väl med dig och de dina.

  SvaraRadera
 8. Tänker på dig och din uppfinningsrikedom såhär när julen nalkas! Hoppas att du har det fint i livet och hinner med att ge utlopp för alla dina idéer och dina händers förmåga. Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Nice article as well as whole site.Thanks for sharing.

  SvaraRadera
 10. Great Article. It's very useful

  SvaraRadera
 11. Anda harus membuang uang sendiri dari tempat sampah jika sebagian besar kombinasi yang Anda pertaruhkan hanya dibayangkan. Tentang sisi lain bagi
  asikqq
  dewaqq
  sumoqq
  interqq
  hobiqq
  rajawaliqq
  http://192.254.236.33/asikqq78/
  paito vegas morning
  paito warna oregon 03
  paito warna oregon 12

  SvaraRadera
 12. Saat ini pun, telah terdapat tidak sedikit Situs IDN Poker Online, yang mana kamu semua dapat mengandalkannya guna bermain Judi Poker Online. Dan kriterianya lumayan mudah gan, kamu cukup join pada Situs tersebut, sama laksana halnya kamu membuat ID pada permainan Poker Online sebelumnya. Namun, dengan tidak sedikit Situs IDN Poker yang bisa kamu pilih, pasti kamu pun bakal bingung hendak memilih yang mana bukan? Tapi, saran saya apabila kamu ingin menemukan permianan yang kualitasnya terjamin dan aman. Sebaiknya, kamu memilih Situs IDN Poker Online Terpercaya. Pada peluang kali ini pun, saya mempunyai rekomendasi Situs yang tepat untuk kamu semua, dimana website ini pastinya sangat dapat di andalkan guna bermain Poker Online Uang Asli.

  SvaraRadera 13. Helpful article and really nicely explained so thanks a lot.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!