Nu har jag försökt mig på en tårta i två våningar. För att vara första försöket är jag rätt nöjd, även om den blev lite sned och vind. Smaken var det inget fel på och den var otroligt mättande. Chokladbottnar, nutellasmörkräm som fyllning och chokladglasyr gjorde den väldigt "chokladig". Kanske för att varje bit blev så väldigt stor eftersom tårtan var så hög. Jag tror jag vågar mig på tvåvåningstårtor igen.
torsdag 4 september 2014
Tårta i två våningar
Nu har jag försökt mig på en tårta i två våningar. För att vara första försöket är jag rätt nöjd, även om den blev lite sned och vind. Smaken var det inget fel på och den var otroligt mättande. Chokladbottnar, nutellasmörkräm som fyllning och chokladglasyr gjorde den väldigt "chokladig". Kanske för att varje bit blev så väldigt stor eftersom tårtan var så hög. Jag tror jag vågar mig på tvåvåningstårtor igen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Fin! Låter som god! Du gör rätt i att inte göra tvåvåningsbak till en engångsföreteelse. Mer gala över två våningar än en.
SvaraRadera