lördag 25 april 2015

Monthly Makers - tändstickor


Det är sååå kul med Monthly Makers och det bästa är att det räcker hela året. Men den här gången var det inte helt lätt att hitta på något. Temat var tändstickor. Hmmmm... efter mycket funderande blev det en saga i tändsticksaskar. Rödluvan. Jag tänker mig att man kan berätta sagan och öppna askarna för att visa bilderna. Det blev bara två askar och det får räcka som en början. Delvis för att jag bara hade två askar av mellanstorleken hemma. Jag kanske bygger ut sagan senare. Vi får se. Jag har inte provat den på lillebror än eftersom jag fick klart det här i sista minuten och ville hinna fota innan askarna blev helt demolerade. Pinnarna och draperiet lyckades jag klippa till så exakt att det inte behövdes lim så för tillfället tål de inte treåriga nyfikna fingrar som pillar på dem. Kolla nu in alla andras tändsticksbidrag hos Elsa Lisa Larsson

16 kommentarer:

 1. Men de där askarna är ju bara helt underbara...
  Förstår att det pillas mycket med dem nu, innehållet är ju såå spännande!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Åh så gulligt! Bra jobbat! Här finderar jag fortfarande över vad sjuttsingen jag ska hitta på.

  SvaraRadera
 3. Ohhh, så fint! Underbar ask och spännande!
  Du har så många trevliga ideer!
  Jag önskar dej en riktigt trevlig och kreativ helg!

  SvaraRadera
 4. Men åh så underbara. Som framtida lärare tror jag jag lånar den idén till att göra med barnen, fast kanske i större skala. Superfin!

  SvaraRadera
 5. Ajajaj det pirrar i min kropp av detta - jag ÄLSKAR miniatyrer! Jag är nog inte riktigt klar med tändstickstemat känner jag nu för jag drömmer också om att bygga en liten minivärld i en ask. Så spännande och fin överraskning för den som öppnar! Helt underbart tycker jag det är att du jobbat tredimensionellt och med äkta tyg och pinnar. Blir en så läcker materialkombo och även om 3-åringen kanske är liiite för liten än tror jag dessa kan ses som fångad ren magi om något år!

  SvaraRadera
 6. For noen fantastisk fine fyrstikkesker som nå er blitt til eventyresker! :) Disse ble superfine, og idéen er jo kjempekul!

  SvaraRadera
 7. Du har ett litet svar ang porslinet hos mej!

  SvaraRadera
 8. Helt underbara. Någon gång blir det nog något liknande hos mig. Kanske till egna sagor, det vore kul.

  SvaraRadera
 9. Men ååh så fint! Wow vad pilligt det måste ha varit också!

  SvaraRadera
 10. Oh my, så himla fantastiskt fina! Kan inte riktigt fatta hur fint du har fått till dessa. Helt underbara. Något liknande måste jag ha att fundera på till jobbet helt klart. Så mycket fint, tack för inspiration!

  SvaraRadera
 11. Åh! Så himla underbara! Helt klart en av mina favoriter på temat :)

  SvaraRadera
 12. Väldigt väldigt fint! Vill bara krypa in i dem och leva i sagovärlden en stund. Så mysig känsla. Tack för inspiration!

  SvaraRadera
 13. GUUD SÅ VACKERT. Detta är verkligen helt MAGISKT. Så himla välgjort och fint!

  SvaraRadera
 14. Så himla söta!!!! :)

  SvaraRadera
 15. Hejsan!
  Söndagen den 15/11 kommer jag och Anna María från Monthly Makers att hålla i en föreläsning och varsin workshop på Folkuniversitetet i Stockholm om vad Monthly Makers är och innebär, återbruk, redesign, DIY och kreativt bloggande i allmänhet! Till föreläsningen vill vi ha lite bilder från er som deltagit under året att visa på projektorduk, och jag undrar om vi kan få lov att använda den 2:a bilden uppifrån i detta inlägg till det? En länk till din blogg kommer läggas ovanpå bilden så källan blir tydlig.
  Om du vill ge oss lov till detta, snälla skicka en högupplöst version av bilden till alicia(a)sivertsson.se så snart som möjligt.

  Vill du läsa mer om föreläsningen - kolla följande länk: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Kommunikation-Skrivande-Media/Sociala-medier/Stockholm/sprangbradan---forelasning/

  Jag ber om ursäkt för att du eventuellt kommer få exakt den här kommentaren på flera inlägg - det är tyvärr enklare att gå igenom månad för månad än blogg för blogg.
  Stort tack på förhand :)
  Alicia, Monthly Makers

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påminnelseping även på detta inlägg! :)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!