tisdag 5 januari 2016

Godis av silk clay


Så här efter jul känner man kanske inte för mer gott. Här är en kalorisnål variant. Storasyster har gjort silk clay godis. Det tog några försök innan vi fick till bra kanter. Sax var knepet. Det gick inte att skära av dem men klippte man blev de mycket naturtrogna.
Det blev också några småfåglar som jag tänkte limma på på en gren. Ska bara bestämma mig hur de ska sitta först.

Ett litet höststilleben monterade på en sten. Vi fick limma upp dem på stenen eftersom de inte fäste så bra vid den. 


Varsågoda! 


4 kommentarer:

 1. Det är ju en smaksak en jag gillade fåglarna mest när de satt med näbben utåt, då fick jag liksom kontakt med dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att de tittade åt lite olika håll då, det ser ut som om de har fått syn på någon spännande och jag vill också kika. En rörelse som fortsätter från konstverket upplever jag med den placeringen, det gör jag inte när jag ser fåglarna från sidan.

   Härliga alster det andra också, godiset var en riktig nostalgikick och stillebenet fick mig att längta efter höstpromenader.

   Radera
 2. Nu har du slagit till igen och skapat en massa av lera som jag bara åååååh:ar åt! Så himla, himla fint!! Men det vete sjutton om jag inte skulle försöka provsmaka de där konfekten ändå. ;-)

  SvaraRadera
 3. Såå fina! Konfekten ser väldigt naturtrogen ut! Och fåglarna var supergulliga. Fint att sätta dem på en gren, kommer nog bli superbra när du har kommit fram till hur de ska sitta :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!