.

måndag 16 april 2012

Återbruk väckarklocka


Mitt återbrukstips är att göra en ram av en klocka. När man har en gammal klocka som inte längre funkar är det lätt att använda skalet som fotoram. Här var det en väckarklocka som gett upp. Hur man gör? Tag diverse redskap och brotta upp skalet. För mig räckte det denna gång med skruvmejsel och kniv, men ibland får man nästan ta till både hammare och slägga. Gröp ur inkråmet och ersätt med eget foto. Lättast är att använda den gamla urtavlan som mall. Fler återbrukstips hittar du hos Klockarbarn.

13 kommentarer:

 1. Jamen det var ju fyndigt!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jättekul tips!! Fick plötsligt planer på att nyttja det vid tillfälle, men länkar i så fall tillbaks till dej!!

  SvaraRadera
 3. Bra tips! Hurra för återbruk!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag gillar verkligen din idé om att väva en matta i en rockring, tipsade om den i min blogg och lånade dina bilder, hoppas det är ok. Här hittar du mitt inlägg: http://fridasofia.se/blogg/pyssel-pa-vill-gora-listan

  SvaraRadera
 5. Kul idé!:)
  Och rockringsmattan blev ju supersnygg! Jag vet att jag har sett den idén någonstans för länge sen och tänkt att det där skulle man prova...men ja, så blir det inte alltid av. Nu blev jag lite inspirerad, tror det får adderas till listan (som aldrig tycks krympa;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen den listan! Tur man har listan!

   Radera
  2. Jag menar, utan listan hade livet varit bra trist.

   Radera
 6. Så fiffigt och snyggt! Ibland är det så självklart när man väl ser tipset, men detta hade jag aldrig kommit på själv.
  Tusen tack för det :-)
  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!