lördag 20 september 2014

Drivvedsram /Driftwood frame


I våras var jag ute och samlade drivved. Den har räckt ett bra tag och en av de sakerna som jag gjort av veden är en ram. Åter hade den nog varit fin omålad men för mig blev den ännu finare målad. En av den bästa investeringar jag gjort är nog de burkar målarfärg jag samlat på mig. De kommer till användning lite då och då i småprojekt som detta. En ram hade jag ju annars inte köpt en halvliter färg till. Men har man några färger på lager i källaren är det en fröjd att kunna välja och vraka. De flesta har nog lite dragning åt det gröna hållet men jag börjar luta mer och mer åt andra färger och har nu även turkos, rosa, röd och gul. Det får räcka. Ja, kanske skulle jag behöva lite lila också. Idén till drivvedsramen hittade jag på nätet någonstans men har tyvärr tappat vart det var. Vet du var får du gärna meddela mig.


Last spring I collected some driftwood, which I find is great material for crafting. This time I painted some wood and made a frame out of it.2 kommentarer:

  1. Painted driftwood, brilliant! Last month I visited a beach area in Western Canada that was full of drift wood, but could only bring home a few small pieces as I was trying to travel light, sigh! thanks for sharing on craft schooling Sunday!

    SvaraRadera
  2. Helt underbar ram! Hur har du fäst ihop veden? =)

    Kram
    Sanna

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!