torsdag 28 juni 2012
Bakbord
En fördel med att ha ett bevarat 50-tals kök är att det finns ett bakbord. Finns det något mer praktiskt än denna inredningsdetalj? Du bakar och sedan lyfter du bort hela klabbet och rengör det vid diskbänken istället för att springa hit och dit med slabbiga disktrasor fulla med deg och mjöl. Det har dessutom den extra finessen att du kan flytta baket snabbt och enkelt om någon annan gör anspråk på matbordet. I ärlighetens namn har väl det scenariot aldrig varit aktuellt, men den dag det väl händer är jag förberedd.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
;) bakbord verkar vara så bra. Det är väl typ vid jul jag skulle behöva bakbord *haha* resten av året bakas det smetgrejer ;)
SvaraRaderakram kram Malin
Mmmmmmm citron lemonad får bli helgens måste. Rabarber dricka låter också gott. Bakbord skulle jag vilja ha fast platsbrist stoppar mig.
SvaraRaderaHa en go kväll.
Kram Kristina
Lyx med et 50 tals kök, tycker att saker var mycket kloka på den tiden!
SvaraRadera