tisdag 19 juni 2012

Värsta receptet


Värsta receptet jag sett hittills - beer can chicken. Man dricker ur en halv burk öl, trär kycklingen på burken och ställer den på grillen. OK, jag förstår principen att burken värmer kycklingen även inifrån så den blir klar snabbare, men utförandet är ändå det vidrigaste jag sett i matväg. Så dråpligt att det nästan blir komiskt. Där sitter kycklingen, uppkörd på en halvdrucken öl, huvudlös och betraktar salladen med blue cheese och valnöt som den själv ska serveras på.
Hrm... jag måste nog sluta ge kycklingen mänskliga attribut om jag ska förbli köttätare. Receptet kommer från Santa Marias receptfolder.

6 kommentarer:

 1. Ja, fy, det var faktiskt ganska äckligt. Det här är väl kanske just sådana kommentarer som du inte vill läsa, men just rå kyckling får mig alltid att associera till spädbarn när de ligger sådär med benen i vädret liksom. Hälsningar från icke-köttätaren. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag brukar också tänka på spädbarn. Det finns ju vissa likheter. Men jag är nog ändå inte mogen för det vegetariska alternativet än.

   Radera
 2. Usch ja! Min som skäller på mig för att jag överhuvudtaget äter kyckling. Djurplågeri säger han att det är... Uppfödningen menar han då så klart. Nu fick jag ännu mer dåligt samvete. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det ser ju helt galet ut!!!!

  SvaraRadera
 4. Usch och fy! Ser vidrigt ut :(

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha ja det är både galet och komiskt (om man få lov att skratta åt sånt)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!