torsdag 13 september 2012

HallenI hallen finns min kattparad med åtta katter. En av de roligaste sakerna med barn är att man så ofta blir överraskad hemma. Saker är sällan som man lämnade dem, på gott och ont. Katterna vänder på sig än hit, än dit och en dag fick de en guldskatt att vakta som blivit kvar.


När vi flyttade in i huset fanns det en hatthylla för barn på plats men ingen hylla för vuxna. Barnhyllan  var i linje med husets 50-tals stil och vi ville inte gärna göra oss av med den. Vi funderade länge och väl på hur en matchande hylla för vuxna skulle se ut. Tills en dag på återvinningen då vi hittade en identisk hylla fast dubbelt så stor! Dessutom till det facila priset av 80 kronor. Det var verkligen årets fynd.


Nu har vi två likadana hyllor, en liten, lågt ner, för barn och en lång, högre upp, för vuxna.Vår hallbänk kommer även den från återvinningen. I originalversionen var den i furu med en brunrandig vävd dyna. Det roliga var att se hur den skulle se ut i ny tappning och det blev stor skillnad. Däremot är den bara grundmålad eftersom jag egentligen tänkt att måla den i annan färg men tagit fram den på plats för att se vilken färg som skulle lämpa sig bäst. Och det slår mig nu när jag skriver att jag faktiskt glömt bort att den bara var provisorisk. Kanske dags att ta sig an den nu? 


Detta är mitt inlägg till Fabriken som gjort en nystart efter en halvårslång träda. Surfa in och titta på hur andra har det i sina hallar.

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!