lördag 29 augusti 2015

Fototriss: Frukt och bär


Helgens Fototriss hade ett passande tema - frukt och bär. Vi är nog många som ägnat oss åt bärplockning mer eller mindre på sistone. För oss blir det inga större mängder. Vi går ut då och då och plockar blåbär så det räcker till en paj eller vinbär så det blir en flaska saft. Det blir en lagom nivå för oss.


En mugg här och en mugg där.


Sedan blir det en liten hög med blåbär och egentligen skulle jag haft en paj som tredje bild men den kom inte med på bild den här gången. 

8 kommentarer:

 1. Då får vi hålla utkik i din blogg tills pajen dyker upp då ;) Passande bilder till temat och blåberg som är så nyttigt :)

  SvaraRadera
 2. Jag plockar inte heller några stora mängder. Vi har massor med vinbär, och dem plockar jag förstås och fryser in för att ha till gröt, kvarg eller yoghurt, eller paj som du skrev om blåbären. En del ger jag till våra höns, de älskar vinbär :) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Blåbär, så gott! Har inte plockat ett enda blåbär i år och därför blir det inte någon paj hos oss! Hoppas du har större tur och får en stor god paj endera dagen!

  SvaraRadera
 4. Vackert ! Liksom små plommon.....

  SvaraRadera
 5. Solvarma med mjölk är också supergott!
  Trots att jag har en del i frysen blev jag sugen nu....

  SvaraRadera
 6. Blåbär är gott! :) Fina bilder! Hoppas pajen blev god!

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 7. Blåbär är goda och nu kan du fylla din frys och njuta länge. Paj är ju inte dumt det heller.

  SvaraRadera
 8. Jag älskar blåbär! Vet inte om de kan växa i Frankrike, jag plockar björnbär istället, nästan lika gott men inget slår en blåbärspaj!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!