tisdag 25 augusti 2015

Monthly makers: textil


Monthly makers tema i augusti är textil. Hurra, finns det roligare tema? Tusen saker att göra, alla lika kul. Det blev i alla fall monsterdockor för min del. Så roliga att göra för man kan variera dem i det oändliga. Man tager vad man haver och sätter ihop det. Man behöver inte ens sy snyggt. Det är en fördel om man inte syr snyggt. För att få den rätta åtgångna looken på ansiktena baddade jag dem med te och lät torka. Håret stylades med trälim. Tro nu inte att jag hittat på de här sötingarna själv. De kommer från Junker Jane och på hennes blogg finns massa fler att se på. Månadens värd för Monthly Makers är Herbariumet och här hittar du även fler textila alster.
9 kommentarer:

 1. Så coola! De har ju egna personligheter :)

  SvaraRadera
 2. Haha, en fördel att inte sy snyggt. Det här vore ju verkligen något för mig!

  SvaraRadera
 3. Åh så söta! Sydde också ett monster som mitt bidrag :D

  SvaraRadera
 4. Vilken fin voodoostämning!! Oemotståndliga!!!

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska dockor! Jättesmart att badda te på dem.

  SvaraRadera
 6. Näää vilka döläckra! Skulle verkligen kunna tänka mig att göra en överdimensionerad sånhär och sätta i partytältet på innergården för att skrämma grannarna - eller bara ha att gosa med i sängen. Monster <3 Jag tycker de blev verkligen supermegabautajätteultrafina, charmiga, kusliga och roliga!

  SvaraRadera
 7. Otroligt fulsnygga! Riktigt coolt! :)

  SvaraRadera
 8. Härliga rackare! Och när jag ser mig om i din blogg ser jag fler fantastiska saker. Älskar bröllopskudden och den fina fågellampan.

  SvaraRadera
 9. De är verkligen perfekta kombinationen av lite läskiga och ändå gulliga på samma gång, jättefint!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!