tisdag 14 juni 2016

SpikbandsljuskronaDet här är verkligen ett projekt som jag sugit på läääänge innan det tog form. Ända sedan jag såg spikbandsljuskronan som Fasta maskor gjort har jag varit sugen på att prova min egen. Spikbandet är inköpt för länge sedan (bara för att sedan finna att vi hade en identisk rulle liggande i garaget).


Nu är den i alla fall klar. Fast jag gissar att den inte kommer att tändas förrän till hösten då mörkret återkommer.
7 kommentarer:

 1. Gudars skymning vad snygg! Tänk att man kan använda spikband för att göra något så fint! De färgglada kulorna gjorde sig extra tjusigt till också. Har du använt en återbrukad ljusstake till själva ljushållarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att höra att du gillade den :) Nej, de är inte återbrukade utan jag har köpt de för ett tag sedan just för att ha till spikbandsljuskronan. Det är en ljushållare och en pinne som går rakt ner under som gör att man lätt kan trä in pinnen mellan spikbanden och surra fast med ståltråd.

   Radera
 2. Men vad fin din blev ! Roligt att man kan inspirera ibland . Snygga ljushållare

  SvaraRadera
 3. Slog av att den känns väldigt du med de färgglada kulorna. Kul att du fick ändan ur! Idag är en sådan där gråmulen dag här när ljusen har ropat på att bli tända fast det är mitt i juni.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - det värmde att bli liknad vid färgglada kulor. Jag älskar dem :)

   Radera
 4. Wow, vilken pjäs! Jag köpte spikband för att göra nån form av vindspel för massor med år sen, men det verkar ha försvunnit med tiden. Nu måste jag åka och köpa nytt tror jag, för hej där kom inspirationen tillbaka ;)

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt!
  I det här inlägget kan du se en som jag gjorde för några år sedan:
  http://www.jagblommar.se/unik-tradgard-utstallning/

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!