söndag 5 februari 2017

Necessär i vaxduk


Jag tycker aldrig man kan få nog av neccessärer. Det är alltid någon som gått sönder eller fått en fläck som man inte kan tvätta bort eller någon som behöver en ny. Varje gång vi ska ut på resa går det väl en minst fyra, fem neccesärer. De flesta av barnen vill ha en egen, likaså min man och sedan behöver vi alltid en eller två extra för till exempel mediciner som man inte använder men har med sig för säkerhets skull eller en egen till solskydd i olika valörer. Nu har jag svängt ihop en av det vi hade hemma. Vaxdukstyg, en överbliven dragkedja och ett tygmärke som aldrig fick bli en lapp på ett trasigt knä. Med detta hoppas jag att det mest akuta neccessärbehovet är fyllt för ett litet tag framöver.

3 kommentarer:

  1. Smart! jag har en urusel symaskin och då är det inte roligt att försöka sig på någonting. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Prickar är alltid fina, ja, utom vid röda hund och andra prickiga barnsjukdomar då! :) Håller med, neccessärer är något man behöver flera av och din är ju jättefin! Ja, jag kan ju inte annat än instämma.. håller ju också på med neccessärknåperi (dock av en storlek jag saknar.. hrm) :)

    SvaraRadera
  3. Oj, jag är nog tvärtom, har inte ägt en necessär på flera år... Men nu håller jag på att virka en faktiskt och så måste nog Lilleman få en också... Din blev förresten jättefin!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!