torsdag 20 juli 2017

Godismandalas Monthly Makers


Månadens Monthly Makers tema är att skapa något man aldrig gjort tidigare. Julia är värd för månaden och du hittar beskrivningen av temat här


Jag har tillsammans med barnen gjort godismandalas eftersom jag aldrig skapat något med godis tidigare. Jag har sett godismandalas på andra bloggar och tänkt att det verkar roligt. Det var inte bara roligt, det var superroligt! 


Jag hade köpt godis av olika sorter och det blev otroligt många olika mandalas! Se bara nedan. Åt vi något på vägen? Ja, lite men inte så mycket. Man blev rätt mätt bara av att se på dem och skapa. Efteråt åt vi förstås, men inte så där vansinnigt mycket. Bitarna kommer att räcka i många dagar och lite äcklad blev man ju av att godiset var så tummat.13 kommentarer:

 1. Wow, världens roligaste sätt att dekorera tårtor känner jag spontant. Kanske måste bjuda hem folk på fika igen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud vilken bra ide! Det hade jag inte tänkt på. Tack!

   Radera
 2. For ein kreativ og morosam idé! Resultatet er jo kjempefint! :)

  SvaraRadera
 3. Åhhhh, säger jag bara . . . för jag slutade äta socker för lite drygt 1 år sedan. Visst vore det gottis! Med godis kan göras mycket, jag använder det ibland som ren dekoration. Färg och form inspirerar mycket, och att det är ätbart är ju bara ett +++! Snyggt och innovativt!

  SvaraRadera
 4. Oh, the sweetest mandala ever :-)
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag godissugen ju! :) Och vilken lysande idé att dekorera en tårta så, som Katarina skriver ovan.

  SvaraRadera
 6. Nu blev jag godissugen ju! :) Och vilken lysande idé att dekorera en tårta så, som Katarina skriver ovan.

  SvaraRadera
 7. Håller med!! Optimal tårtdekor :) Kan det bli snyggare??

  SvaraRadera
 8. Jag tycker alltid du kommer på så underfundiga tolkningar av Monthly Makers-temana! Kul och för mig helt nytt med godismandala - bra sätt att öva återhållsamhet på ;) Kan tänka mig att tekniken vore fin att applicera vid peparkakshusdekoration!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så snällt sagt av dig :) Ja, faktiskt kan man ju använda detta till både pepparkakshus och tårtor och bakelser och lite av varje.

   Radera
 9. Så färggrannt och fint, så som jag gillar det! Blir så sugen på godis av detta :D

  SvaraRadera
 10. Haha vilken kul ide! Och så många olika ni gjorde :) Färgglatt och härligt! Kan tänka mig barnen tyckte det var roligt också o få slinka i sig lite godis under tiden med ;)

  SvaraRadera
 11. Vilka härliga och färgglada mandalas!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!