.

torsdag 28 juni 2012

Bakbord


En fördel med att ha ett bevarat 50-tals kök är att det finns ett bakbord. Finns det något mer praktiskt än denna inredningsdetalj? Du bakar och sedan lyfter du bort hela klabbet och rengör det vid diskbänken istället för att springa hit och dit med slabbiga disktrasor fulla med deg och mjöl. Det har dessutom den extra finessen att du kan flytta baket snabbt och enkelt om någon annan gör anspråk på matbordet. I ärlighetens namn har väl det scenariot aldrig varit aktuellt, men den dag det väl händer är jag förberedd.

3 kommentarer:

  1. ;) bakbord verkar vara så bra. Det är väl typ vid jul jag skulle behöva bakbord *haha* resten av året bakas det smetgrejer ;)

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  2. Mmmmmmm citron lemonad får bli helgens måste. Rabarber dricka låter också gott. Bakbord skulle jag vilja ha fast platsbrist stoppar mig.
    Ha en go kväll.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  3. Lyx med et 50 tals kök, tycker att saker var mycket kloka på den tiden!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!