.

tisdag 8 oktober 2013

African flower


African flower är en ljuvlig liten virkruta tycker jag. Jag har sett en nästan exakt likadan kudde som min i bloggvärlden för inte länge sedan vilket skapade ett ha-begär hos mig. Idag ligger den i min egen fåtölj och jag är så nöjd med den. Har du sett originalet får du gärna meddela mig så länkar jag.


Som vanligt är det lika trixigt att fota röda färger. De blir alldeles för starka på bild för en amatör som mig. Kudden är mitt bidrag till Husmorsskolans symöte.

7 kommentarer:

 1. Jättesnygg!

  Vet du - din nya layout är lite svår att se på min skärm. Fina färger men nästan omöjligt att läsa texten. Din förra var lätt att se.

  SvaraRadera
 2. Nej - det var MIN SKÄRM. Det blev jättekonstigt men nu bara hoppade allt till och var fint igen, så glöm det.

  SvaraRadera
 3. Nja, jag har också svårt att se så det är nog inte bara din skärm det handlar om. Texten ligger till hälften utanför "mitten".
  Men en fin kudde blev det!

  SvaraRadera
 4. Samma sak för mig. Jag såg också den där kudden häromdagen men minns inte alls vart. Den är iaf superfin och jag skulle gärna ha en sån jag med :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den rättade till sig efter jag kommenterat. Skumt.

   Radera
 5. Vad underligt men layouten! Har inte ändrat något så vitt jag vet. Bra att veta. Får försöka kolla upp det. Tack!

  SvaraRadera
 6. Fin kudde!! Härliga färger! För egen del tog det bara ett år att sammanfoga mina färdiga african flower-"rutor" till en kudde!! Nu blev jag inspirerad till att ge mej på en till. Tack för det! :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!