.

tisdag 7 november 2017

Kul-ljusstakarEn del saker tar evigheter att färdigställa upplever jag. Suck. De här ljusstakarna har tagit ett år från idé till utförande men jag är så himla nöjd med dem. Förutom en detalj som skaver lite i ögonen. Jag borrade inte ner hålet tillräckligt djupt så att kanten på ljushylsan syns. Bara på den längst till vänster lyckades jag. Jag är väldigt nöjd med att de till stor del är återbrukade.


De största kulorna - gul, blå och lila kommer från en gammal lampa, kanske IKEA? De rosa och ljusblå fick jag från ett fotställ som skulle slängas. Det var liksom en stålram och så en rad med kulor som man kunde vila fötterna på när man satt vid t ex skrivbordet. De sprayade jag i annan färg eftersom de var väldigt gulnade. De träfärgade kulorna har jag beställt från CC hobby. Anledningen till att det tog så lång tid att färdigställa det här var att jag inte visste hur jag skulle ha botten. Jag funderade på många olika lösningar innan jag en dag gick in i en hobbyaffär och hittade trärundlarna.  Lyckan var gjord och även ljusstakarna!

1 kommentar:

  1. Vilket roligt hopplock av kulor!! Förstår att du är nöjd!! Vissa grejer måste visst ta tid :) Perfekt bottenlösning ju!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!