.

söndag 26 november 2017

Plåtburkar


Jag börjar känna mig lite less på tanken på det traditionella julbordet och hade gärna haft typ medelhavstapas istället med alla de bästa smårätterna man vet. Det vore väl kul att alla gjorde sina specialiteter och så mynnar det ut i en buffe av lite annat slag än julmat. Men efter att ha hört lite med de vi firar jul med blev jag utröstad med råge. Så det blir vanligt julbord i år igen.

Jag har plockat fram pepparkaksburkarna och de väntar nu på att bli fyllda.

4 kommentarer:

 1. Kan ni inte ha både ock? Vi ska fira här veckan innan jul och är inne på att bjuda på vegetariskt med julsmaker. Vi tycker det känns kul, jag tror dock att släkten kommer vara lite tudelade.

  SvaraRadera
 2. Synd att du blev nedröstad! Du får ta nya tag nästa år. Som tur är gillar inte min familj svensk julmat något vidare. Vi kör olika varje år och knappt något juligt, men god mat blir det. Sonen är till större delen uppvuxen i Italien, Sverige, Argentina, Spanien. Dottern i Sverige, Italien och Spanien. Då går det bra att mixa till sin egen tradition av icke-tradtion. :)

  SvaraRadera
 3. I also like doing things differently from time to time but holidays come with their own traditions that are difficult to break.
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 4. mereka yang tahu gerakan yang dapat melakukan trik tentang langkah-langkah apa yang harus dilakukan untuk memperoleh yang terbaik Pilih 4 lotre
  asikqq
  dewaqq
  sumoqq
  interqq
  hobiqq
  rajawaliqq
  http://192.254.236.33/asikqq78/
  paito vegas morning
  paito warna oregon 03
  paito warna oregon 12

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!