onsdag 25 januari 2012

Eldstäcket


Ett av mina favorittäcken. Tycker om färgkombinationen och mönstret som likt eldstungor drar fram. Trots att det bara är två färger krävs det flera tyger i nyanser som inte skiljer sig allt för mycket.Men det gäller att få till färgerna rätt. Här är en annan variant jag gjorde där de individuella tygerna var jättefina, men som jag kombinerade mönstret blev det bara rörigt. Hur som helst är vågmönstret enkelt att göra eftersom det består av bara trekanter och ett par kvadrater.

10 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt täcke!

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert täcke! Jag blir alltid lite extra imponerad av lapptäckesteknik - eftersom det är något som jag aldrig själv provat på... Häftigt vilka möbnster man kan få fram!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 3. Hej!
  vad kul att du kommenterade inne hos mig så jag hittade hit! Vilken kanonblogg! Jag lägger till dig på min "bloglovin" direkt :-)
  Kram!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Så läckert!

  Och tusen tack för dina fina ord hos mig!

  Har lite nya planer för bloggen under våren, håll utkik! :)

  SvaraRadera
 5. Tack för du kika in hos mig och ville tävla!
  Jag lägger mig som följare här hos dig ,,för här var mycket kul för en kreativ orosande som jag..ha ett gott! monica

  SvaraRadera
 6. Vackert!! Angående mina stoldynor: dem är virkade i en färg och det en spiral i en annan färg virkad utanpå. Därefter är dessa tovade. Det är inte jag som har virkat dessa utan en annan mycket duktig virktjej:) http://skaparstigen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 7. Ser mycket fint ut, men det ser också svårt ut

  SvaraRadera
 8. Fint mønster:)
  Elsker krakken med tegneseriemotiv på ditt tidligere innlegg;)
  Fin kveld til deg!

  SvaraRadera
 9. Tack för fina ord! Mönstret ser svårt ut men är faktiskt ett riktigt nybörjarmönster om man vill börja med lapptäcken. Kräver mindre mönsterpassning än vanligt och det är lätt att se var i mönstret man befinner sig. Kan rekommenderas.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!