lördag 30 mars 2013

Påskägg igen


Vi har gjort påskägg igen. Den här gången tänkte jag ge naturliga färgämnen en sista chans. Jag använde gurkmeja och paljetter (de sista bilderna). Vild jakt på nylonstumpor i sista minuten. Alla redan använda. Det enda jag hittade var ett par svarta. Använda.

Man tager vad man haver. Tyvärr färgade det svarta av sig och lämnade ett oväntat och oönskat mönster. Mannen anade oråd: "Varifrån kommer det gråa?". Jag fick erkänna att det var från strumporna. "Du har väl inte tagit använda strumpor?!" (Hur kunde han veta det???) Jag, som ville att han skulle äta äggen, bräkte fåraktigt fram "Näääääää". Samtliga läsare av denna blogg uppmanas härmed att hålla hemligheten inför mannen.

Det var ju ändå inget fel på äggen. jag menar, det kokande vattnet borde ju neutralisera de flesta bakterier.


1 kommentar:

  1. Alltså, jag kan inte riktigt förstå vad problemet skulle vara med att använda begagnade strumpor. Med tanke på var ägg kommer ifrån, känns det liksom inte som att en använd strumpa är så äcklig. :)
    Tycker hur som helst att äggen blev jättefina! Gillar batikeffekten som blev av strumporna och coolt att paljetten färgade av sig så starkt!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!