onsdag 14 augusti 2013

Målade flaskor


Ibland lyckas men ju över all förväntan. Jag har målat flaskor på insidan genom att hälla i färg och låtit den snurra runt där inne. Efter en evighetlång torktid var det så dags för invigning av vaserna. 


Oavsett var jag placerade dem var de fina. De passade verkligen överallt. De ser kanske inte mycket ut för världen, men de spred verkligen glädje i flera dagar. Jag älskar när inne och ute blandas på sommaren. Dörren kan stå öppen och ljuden och dofterna utifrån letar sig in.

6 kommentarer:

 1. Det blev verkligen sammanhängande och fint. Kul! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så coolt. Inget för världen ?????
  Hur snygga som helst.
  Var får du alla dina ideer ifrån? Hoppas du inte har ont i magen efter gårdagens frosseri. Smörstekta kantisar finns det ngt bättre.
  Krameli kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frosseriet har faktiskt varat i mer än en dag. Mums! Kul att du gillade flaskorna! Och idéerna, tja, jag säger bara Pinterest. En glimt där och pysslarhjärnan går på högvarv.

   Radera
 3. wow, så fina! helt superduperfin färg den där nyansen just! Har du köpt färdig färg eller blandat själv? superjättefin nyans, helt i min smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blandade färgen av en grön och en turkos vi hade i källaren, men flaskornas egen färg gjorde sitt till och påverkade den slutgiltiga färgen en del.

   Radera
 4. Schysst! Färgen löser inte upp sig när du har vatten i vaserna? (Eller jag antar att det beror på vad det är för typ av färg.)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!