söndag 5 januari 2014

Lek-kök


Myrorna är nu för tiden min främsta råmaterial-leverantör. Här är det senaste exemplet. Man shoppar en tv-möbel som man pimpar till lek-kök. Pinterest är tack och lov helt nerlusat med exempel på dessa, till exempel här. För ovanlighetens skull hann jag med att ta en "före"-bild den här gången. Jag hade visserligen i min pysselfrenesi hunnit sandpappra den innan jag kom på att ta en bild, men är ändå nöjd med att jag lyckades få den på pränt innan jag började måla.Köket fick godkänt i lekbarhetstestet av lillebror. Han gillar verkligen det! Ibland kan man som sagt ha användning för sina pyssel. Till diskho använde jag en hundmatskål från Dollarstore och sågade ut ett hål till denna. Jag satte även en list runt kanten för att förhindra att maten ramlade i golvet.7 kommentarer:

 1. Vilket fint lek-kök, bra att återvinna och så får man ett väldigt "eget" kök. Ska ta med mig den idén till jobbet. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt fint kök du har gjort! Riktigt snyggt! Blev inspirerad att sätta tyg i stället för ett hål där den trasiga ungs luckan i vårat lekkök har suttit. Hummm vi får se:-)

  SvaraRadera
 3. Vilket otroligt bra återbruk! Den där tv-möbeln gjorde ju inte någon glad men som lekkök är det ju en helt fantastisk möbel! Liza

  SvaraRadera
 4. Så fint! Hade jag haft små barn hade jag genast gett mig ut på jakt efter något att förvandla till ett litet kök :)
  Får erkänna att det var ett tag sedan jag tittade in hos dig men måste säga att jag verkligen gillar din header även om det kan vara så att du har haft den länge nu ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Tack, det gick bra med julstöket även om Gudhem blev oätligt söt!
  Vilket fantastisk kök du gjort!

  SvaraRadera
 6. Så fint! Kan knappt tro att det är samma möbel!! Ser att du har en mästerkock av stora (små) mått som verkligen har koll på det där med att samkoka ägg och majs. Vad praktiskt! :)

  SvaraRadera
 7. så fint och fiffigt... vilken bra idé!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!