söndag 25 januari 2015

Monthly Makers - papper

I veckan stötte jag på Monthly Makers - en rolig bekantskap. En gång i månaden under 2015 ger Monthly Makers ett tema att pyssla på. Den 10:e varje månad ges ett nytt tema. Denna månad är det Un velo som inleder med papperspyssel. Jag upprepar ett enkelt och roligt papperspyssel av en toarulle med inspiration från Anastassia Elias. Kolla in hennes toarullar! Motiven är oändliga.

Förra gången jag gjorde detta var nästan exakt ett år sedan. Då såg de ut så här. Den här gången hade jag inget grått papper utan tog vanligt skrivarpapper. Det var mycket enklare att jobba med då mitt gråa papper var lite styvare. Skrivarpappret var enklare att böja till. Jag ser redan fram emot nästa Monthly Makers. Risken är bara att jag glömmer av det eftersom det är olika bloggar varje gång och endast en gång i månaden.

9 kommentarer:

 1. Vi får påminna varandra den tionde :-)

  SvaraRadera
 2. Ser otroligt pilligt ut. Men väldigt fint också! Tror för övrigt (som en av de 12) att du inte behöver oroa dig för att glömma! Vi påminner garanterat både på Facebook-sidan och på allas bloggar om att nästa tema är igång. Annars kan man ju alltid skriva in i sin almanacka! ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin idé! Vad pilligt att få in de i rullen, men vilket fantastiskt resultat! Men som Beatrice säger så kommer vi nog alla påminna på våra respektive bloggar så så länge du följer någon så :) Annars följ Facebook-sidan så missar du garanterat inget!
  https://www.facebook.com/monthlymakers

  SvaraRadera
 4. Instämmer med ovanstående - vi kommer påminna och även månadsvärden kan ju skriva om temat någon/några gånger under månaden. Personligen tror jag att jag bloggat om MM fem-sex gånger under januari... Snarare så att det blir tjatigt ;)

  Vad roligt sen att du tolkat temat i pyyyytteminiatyr! Häftigt med ett helt litet landskap i ett rör.

  SvaraRadera
 5. Häftigt! Vilket djup det blev i landskapet!
  Ja, kul att du också är med! :)

  SvaraRadera
 6. Men kära nån så fint! SÅ otroligt sött och underbart.

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Söndagen den 15/11 kommer jag och Anna María från Monthly Makers att hålla i en föreläsning och varsin workshop på Folkuniversitetet i Stockholm om vad Monthly Makers är och innebär, återbruk, redesign, DIY och kreativt bloggande i allmänhet! Till föreläsningen vill vi ha lite bilder från er som deltagit under året att visa på projektorduk, och jag undrar om vi kan få lov att använda den 2:a bilden uppifrån i detta inlägg till det? En länk till din blogg kommer läggas ovanpå bilden så källan blir tydlig.
  Om du vill ge oss lov till detta, snälla skicka en högupplöst version av bilden till alicia(a)sivertsson.se så snart som möjligt.

  Vill du läsa mer om föreläsningen - kolla följande länk: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Kommunikation-Skrivande-Media/Sociala-medier/Stockholm/sprangbradan---forelasning/

  Jag ber om ursäkt för att du eventuellt kommer få exakt den här kommentaren på flera inlägg - det är tyvärr enklare att gå igenom månad för månad än blogg för blogg.
  Stort tack på förhand :)
  Alicia, Monthly Makers

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mästaren!
   Jag vet inte om du sett min förra kommentar - om inte kommer här en påminnelseping! Eller så har du sett den och försökt maila, men ditt meddelande har inte kommit fram. Om vi får använda bilden, snälla gör ett nytt försök :)
   Tack och hej!
   Alicia

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!