söndag 8 mars 2015

I mina händer - åttonde söndagen


Den här veckan har jag sett det första riktigt konkreta vårtecknet - snödroppar! Helt underbart! Inspirerad av detta färdigställde jag en vårkrans som legat i evigheter utan att jag kommit vidare med den. Jag har haft blommorna och tänkt göra ett annat projekt av dem men det blev inte av. Nu fick jag ett bra tips från, ja, vem var det nu?? Tipset var i alla fall att man kunde montera virkade saker på kraftig ståltråd och det är precis det jag gjort här. Jag sydde fast blommorna, förstärkte med lite textillim och så blev det en vårkrans.

Vad har ni haft för er på sistone då? Visa det du haft för dig och känn dig välkommen. Det är så kul att se vad ni sysslat med! Reglerna är enkla - visa vad du gjort i dina händer i veckan, länka tillbaka till utmaningen i ditt inlägg. Länken är öppen hela söndagen. Vill du läsa mer om utmaningen hittar du info här.


5 kommentarer:

  1. Med din krans blev det vår nu på en gång, bedårande är nog enda rätta ordet.

    SvaraRadera
  2. Wow, vad fin! Jag håller på att avsluta en kudde annars skulle jag vilja göra denna krans. Så fin! Behöver också lite mer bomullsgarn. Svårt att få tag på här, men kommer till Sverige snart. Har du något bra tips på typ någon stor kedja som har garner till bra priser?

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken härligt vårig gladkrans!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!