söndag 1 mars 2015

I mina händer - sjunde söndagen


Hej hopp - helt plötsligt börjar man se slutet på utmaningen och därmed också vintern! Vår vinter är då nästan helt försvunnen efter en dryg vecka med milda vindar. Men bara nästan. Men tanke på den snömängd som kom tidigare är det ännu en bit kvar.

Vad har ni haft för er i veckan? Har ni hunnit med annat än att se på skidåkning? Passa på att visa andra vad du gjort genom att länka ditt bidrag genom länkverktyget nedan. Alla är som vanligt välkomna och reglerna hittar du här.

Själv har jag ägnat tiden mest åt bokning av semester och surfat som en galning på resor och hotell. Inte jättemycket annat blev gjort. Därför passar det ju bra att jag den här veckan visar en sak som jag inte gjort i veckan men som jag fick den i mina händer under veckan. Jag har ritat ett motiv och sedan skickat in det för att få en bricka med motivet. Eftersom det inte var helt billigt gjorde jag fler än en. Jag vet att det låter ologiskt men jag tänkte att om jag ändå gjort jobbet kan jag ha dem som presenter vid lämpligt tillfälle. Brickan föreställer vår familj och texten på vimplarna lyder "Fikadags".Brickan är av det mindre formatet och vi har fortsatt på temat "mini" efter att ha inlett med minisemlorna till Fettisdagen. Nu är det minimuffins i knäckformar. Till mitt minifika bjuder jag på en kopp te. Favoriten för stunden är Liptons päron och choklad. Har du inte smakat det kan jag tipsa om det, förutsatt att du gillar söta teer.
7 kommentarer:

 1. I love the little tray!
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken snygg bricka! Det ser väldigt proffsigt ut!

  SvaraRadera
 3. Fin bricka!
  Har du semsterplaner så finns ju alltid Wales! Croeso (välkommen)!

  SvaraRadera
 4. Vilken atletisk familj ni är :-) Ett tips på minibakning är hallongrottor, eller egna varianter, i knäckformar. Ser ut som juveler.

  SvaraRadera
 5. Attans fin bricka!
  Inte för att jag längtar tills utmaningen är slut, men det är verkligen snart vår! Första mars, yeay! Från och med idag snöar det inte längre. Det där vita jag såg ramla ner utanför fönstret idag var helt klart vitt regn och inget annat!

  SvaraRadera
 6. Mitt jullov har på gott allt för länge. Har inte sett din utmaning förrän nu:-( Jag är med:-) och hoppas att den pågår lite längre;-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!