torsdag 31 december 2015

Gott nytt årSista dagen på 2015 och en summering av året är på sin plats. Denna blogg blir allt mer pysselblogg för jag hittar så mycket roligt hos andra som jag vill prova, för att inte nämna på Pinterest. Jag försöker alltid ange källa till de sidor där jag hittat mina idéer. I början av året blev det bl a ringar av knappar, metallskrotsrobotar, minialtare av makrillburk och ägg med meddelande i.


Längre fram blev det en lägenhet i en stövel, en glödlampa av ståltråd och en vas av en gammal glödlampa samt blomstersiffror. Den roligaste sorten att göra är det man kan göra av återbrukat material. Främst för att man får nytta av något som ändå spelat ut sin roll och dessutom är det billigt material. Ibland blir jag lite orolig för att jag lägger pengar på pyssel och när jag dryftade det med min man tyckte han att det inte var något problem, "så länge jag inte började arbeta med bladguld".


I slutet av året blev det en barrfri gran, jobb med lera och virkning. Min samling träburkar från loppisar växte också. Faktum är att jag nyss hittade hela två burkar till som ännu inte blivit målade så dessa lär återkomma under 2016.

Med detta önskar jag er alla ett Gott Nytt År!

3 kommentarer:

  1. Det har varit kul att se allt du gjort under 2015 också, tack för det!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År till dej med!! Hoppas att 2016 blir minst lika festlig här på din blogg som föregående år!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!