måndag 2 maj 2016

April månads broderiSå har jag skickat iväg april månads broderi i kedjebroderiet. Den här gången tycker jag att jag överträffat mig själv och är så nöjd att jag knappt ville skicka iväg min vårflicka. Men jag kan ju göra en ny till mig själv om jag vill. Tyvärr är det så att har jag gjort en sak en gång finner jag mycket lite inspiration till att göra samma sak igen. Jag får nöja mig med att jag har bilderna kvar på henne.Jag hade sådan himla tur att jag hade en liten snutt kvar av ett ombrefärgat tyg som går över i olika nyanser och klänningen blev därför lite ljusare där den svävar ut i vinden. Perfekt! Jag använde dubbelhäftade vliseline för att fästa tyget på bakgrunden. Det är så himla bra att använda det eftersom kanterna inte fransar upp sig då.

5 kommentarer:

 1. Nu skickades ju denna iväg men jag börjar undra när du ska ha utställning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så gulligt av dig. Utställningen får vara på min blogg :)

   Radera
 2. WOW!!!!! Förstår verkligen att du är nöjd med ditt broderi, för det är helt makalöst. Du har fått till en så lätt och svepande känsla med dina stygn. SÅ fint!!

  SvaraRadera
 3. Klänningen blev ju perfekt! Blir svårt att överträffa det här broderiet :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det här var ju enastående! Verkligen! Du får väl ge det en tid, så kanske det går att upprepa verket :) Förstår precis vad du menar med att det är svårt att ge sig i kast med att exakt återupprepa ett arbete, känner precis samma sak, varje gång!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!