tisdag 21 mars 2017

I köksfönstret


Idag får ni se min madonna som står i köksfönstret och som hängt med i flera år. Jag tvekade länge innan jag köpte henne eftersom hon var en lite mer kostsam historia än jag tänkt mig. Med tiden märker man om ett köp var bra eller inte och den här madonnan har verkligen blivit ett av de köpen som jag trivs bra med. Hon har fått ha en framträdande plats sedan inköp och nu står hon på köksbänken och till och med min man gillar henne. Ni har säkert sett henne skymta fram på lite bilder då och då. 


Rullgardinen i bakgrunden kommer "straight from the 70s" och hängde i min mormors kök. När deras hus såldes behöll jag några, men andra fick åka till återvinningen. Där blev de väl mottagna och sögs upp av personalen redan vid inlämningen. Tydligen går retrorullgardiner som smör i solsken. En var superfin, solgul med gigantiska blommor. Tyvärr var den av sådan bredd att den inte passade någonstans. Hoppas den nu pryder någon annans rum.


Och nu när muminburken som vi har påsklämmor i ändå fastnade på bild kan jag visa även den från lite olika håll. Det har också visat sig vara ett toppenköp eftersom jag gillar den så mycket. Ibland vänder jag på den för att få fram en ny figur.
1 kommentar:

  1. Roliga små ting. Muminburken skulle jag gärna ha här och rullgardinen är jättefin. Madonnan är ju färgglad och trvlig den med. Kraaam Pia

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!