.

söndag 8 november 2015

Väggmålning klar och smålådor


Så var då målningen klar. Det blev rosa i sovrummet på en vägg. Blev vi nöjda? Ja, mycket! Hela rummet fick sig ett lyft. Tyvärr är rummet lite väl smalt så på ena sidan av sängen får man inte plats med bord eftersom man då inte kan öppna garderobsdörrarna. Istället för nattygsbord tänkte jag mig då lådor som man hänger på väggen.


Dessa lådor i trä har jag pimpat med lite färg och papper. Pappret lyckades jag klippa till så bra att det inte behöver limmas utan sitter som en smäck i passform. Jag behöver inte limma upp pappret, vilket jag från början tänkt. Nu kan jag istället ta bort pappret, borra upp lådorna och sedan lägga tillbaka pappret så att skruvhuvudena inte syns. 


Frågan är bara i vilken formation man ska sätta upp dem? Det finns ju flera sätt. Det lutar åt att det inte blir något av dessa sätt. De får nog hänga lite högre upp från sänggaveln och kanske också lite längre från varandra. 

8 kommentarer:

 1. fiffig lösning på sängbord. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Men vad fint och färgglatt och roligt! Så himla smart att du kan gömma skruvhuvudena också. =)
  Jag tänker att om rummet är lite smalt, så kan det vara en idé att sätta hyllorna i bredd med lite avstånd mellan sig, för att få rummet att se lite större ut. Men det kommer bli kanonsnyggt oavsett hur du hänger hyllorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide! Kände att jag körde fast lite.

   Radera
 3. Vilka gladfärger! Måste vara lätt att bli på bra humör när man får vakna i den färgskalan!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Och så smart sätt att dölja skruvhuvuden. Tror också på Ruths idé om upphängning.

  SvaraRadera
 5. Vad ärndet för taklampa? Tänkte först på din fågellampa men den här ser annorlunda ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en ett annat lampskelett som blev pimpat med knappar. Här kan du se mer av den http://mitthemarminborgnaturligtvis.blogspot.se/2013/03/lampa.html

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!