Färskost är förvånansvärt enkelt och mycket prisvärt att göra själv. Värm en liter fil till cirka 50 grader. Låt stå och droppa genom filter, vilket tar cirka tre timmar. Smaksätt med vitlök, gräslök och salt. Eller vad du själv vill.
Passar bra som gå-bort-present eller till bjudmidddagen hemma.
Åååååh, det påminner mig om när jag var liten. Ä l s k a d e att göra det. med massa massa massa vitlök. Sen bjöd jag mamma pappa och min bror på det :-) Tack för "påminnelsen". Nu blir det färskost framför melodifestivalen!!!!
ser smarrigt ut! Tack för tipset!
SvaraRaderaSmarrigt! Kommer ihåg att vi gjorde det när jag gick i lågstadiet, tack för tipset!
SvaraRaderaSandra
Underbart! Och ditt uppläggningsfat är en klassiker. En oslagbart kombo! :)
SvaraRaderaTjusigt, bör testas!
SvaraRaderaNej vad cool! Det måste jag prova!
SvaraRaderaÅååååh, det påminner mig om när jag var liten. Ä l s k a d e att göra det. med massa massa massa vitlök. Sen bjöd jag mamma pappa och min bror på det :-) Tack för "påminnelsen". Nu blir det färskost framför melodifestivalen!!!!
SvaraRadera