.

torsdag 17 maj 2012

Gör din egen färskost


 Färskost är förvånansvärt enkelt och mycket prisvärt att göra själv. Värm en liter fil till cirka 50 grader. Låt stå och droppa genom filter, vilket tar cirka tre timmar. Smaksätt med vitlök, gräslök och salt. Eller vad du själv vill.


 Passar bra som gå-bort-present eller till bjudmidddagen hemma.

6 kommentarer:

  1. ser smarrigt ut! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Smarrigt! Kommer ihåg att vi gjorde det när jag gick i lågstadiet, tack för tipset!
    Sandra

    SvaraRadera
  3. Underbart! Och ditt uppläggningsfat är en klassiker. En oslagbart kombo! :)

    SvaraRadera
  4. Nej vad cool! Det måste jag prova!

    SvaraRadera
  5. Åååååh, det påminner mig om när jag var liten. Ä l s k a d e att göra det. med massa massa massa vitlök. Sen bjöd jag mamma pappa och min bror på det :-) Tack för "påminnelsen". Nu blir det färskost framför melodifestivalen!!!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!