söndag 7 oktober 2012

Söndagsbilden


Helgens fynd är en bonad jag hittade på Röda korset. Jag gillar verkligen det stiliserade mönstret med havsbottnen och vågorna och färgerna tilltalade mig också. Nu gäller det att hitta den perfekta platsen för den.

Mina second hand inköp lyder egentligen under två regler. Ett-reglen innebär att om en sak ska in så måste en annan ut. Kan man inte uppfylla den regeln så kan en sak slinka in via "Hitta-hålet-regeln", vilken stipulerar att en sak få komma in om det finns en uppenbar plats för den. Det måste alltså finnas ett hål, ett ställe där det saknas något, och den nya saken fyller det hålet. Om ett presumtivt fynd inte kan sorteras in under någon av dessa regler blir det inget köp.

Men, ja.. den här gången kunde jag inte låta bli att göra ett undantag.

Fabriken ser du fler söndagsbilder.

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger bonaden har. Vackra som får mig att längta till sommaren.

  Önskar dig en trevlig söndag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bonad!! Jag skulle då rakt inte heller kunnat motstå köpet! Å bra tips vid loppishandel! Jag ska försöka anamma dina regler, men min karaktärslöshet kan bli ett hinder.. Fungerar det oavsett hur många undantag som görs, eller finns det en regel för det också :)

  SvaraRadera
 3. Mja, det är just det dom är risken. Måste nog fila på regel nr 3.

  SvaraRadera
 4. Den bonaden skulle jag velat haft nu påjobbet. Tema vatten. Såå fina färger. Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Supertjusig bonad...och då är det ju så att undantaget bekräftar regeln....eller hur? :)

  SvaraRadera
 6. Jösses vilken karaktär du måste ha människa. Jag borde verkligen också införa sådana regler, men jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att det knappast är någon idé. Jag gör punktinsatser på rensningsfronten då och då och gör mig av med någon kasse grejer här och där, men det motsvarar inte riktigt inflödet... :)

  SvaraRadera
 7. Jag hade behövt följa dina regler, men jag gissar att jag hade töjt rejält på regel nr.3.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!