torsdag 17 januari 2013

Krispigt vittEftersom det mesta hos mig har färg och mycket lite har vitt fick jag tänka efter lite när det gällde Fabrikens tema krispigt vitt. Trots att jag gillar färg finns det ställen där vitt gör sig extra fint. 


Vitt på vitt är en klassiker som ger en härlig känsla. Passar på att visa upp mitt gamla linneskåp som från början var mörkt brunt. "Släng det" sa de flesta. Jag hade inga sådana tankar utan planerade ommålning men tvekade inför vilken färg det skulle bli. Till slut var vitt det enda alternativet kvar och jag har inte ångrat det. Det blev ett helt annat skåp. Från att ha varit en belastning blev det en tillgång.


Broderier är ytterligare ett område där vitt på vitt ger den där härligt rena känslan. Jag gillar broderade dukar då de för tankarna till svunna tider. Inte många broderar ju idag, jämfört med förr. 


Till sist kan jag inte låta bli att visa upp hur barnen tyckte att skåpet skulle användas - som måltavlor när de kastade boll.5 kommentarer:

 1. Underbart! Härliga kreativa ungar! ...håller själv på och grejar ihop ett krispigt vitt inlägg, som varken blir särskilt krispigt eller vitt känner jag :)

  SvaraRadera
 2. Nu finns det info på min blogg om ugglemönstret!
  //Henrietta

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert skåp! Jag är svag för både vackra skåp och spets :) (även om det du visar kanske heter brodyr...eller?)

  Tack fin för din kommentar hos mig :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. Takk for koselig (mysig) kommentar inne hos meg. Det er alltid gøy med positiv tilbakemelding. Jeg har lagt meg til som følger hos deg. Kjempefin blogg du har!

  Klem fra Marianneleonora.blogspot.no

  SvaraRadera
 5. Men vilket vackert skåp! Tänk vad lite färg kan göra, klumpiga möbler blir helt plötsligt nätta och smälter in lite varsomhelst.. Har ett gammalt tikskåp i källaren som skulle behöva en omgång men jag velar också om färg.. Och så saknar jag lite tid :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!