.

lördag 31 augusti 2013

Babuschkor


I förra inlägget skymtar mina babuschkor i ett skåp. Idag tänkte jag passa på att visa vilka de är. Min absoluta favorit är den lilla ljusblå babuschkan. Hon är bara cirka 5 cm hög men ändå får det plats väldigt många inuti henne, hela 19 stycken. Den allra minsta babuschkan är fascinerande liten. Denna docka är inköpt på Tradera till högre pris än jag trodde jag ville betala, som så ofta på Tradera.



Utöver favoriten har jag några andra som är mer ordinära och som kommit till mig på diverse olika sätt - på en rysk marknad, barndomsgåva, butiken Indiska och den lilla gröna som jag köpte då jag ville ha en med 20 gummor men inte ansåg mig ha råd och istället betalade rätt mycket för en docka med fem gummor. Ändå låg den där 20gumme-dockan i medvetandet och skvalpade och så var jag tvungen att köpa en på Tradera till slut. Vad lär man av det? Satsa helhjärtat på det du vill ha från början istället för att harva på med second best. Önskar jag själv kunde ta till mig av det tipset.





3 kommentarer:

  1. Vilka fina! Tänk 20 st...Jag har eller hade en som pappa köpte i forna Sovjet till oss, mina barn har lekt sönder den tyvärr. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Coolt. Aldrig sett så många!!!!!

    SvaraRadera
  3. wow vilka härliga gummor du har! imponerande dom där 20 på rakan -jösses ändå så många och så små!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!