fredag 8 november 2013

Ändringar


Jag håller på att ändra bloggens utseende. En del av er bloggare verkar ändra titt som tätt men själv har varit lite mer restriktiv med det. Mer av lathet än något annat. Men nu kände jag att det var dags för förändring. Det går lite pö om pö då allt jag ändrar verkar synas i realtid. Helst hade jag velat prova lite olika varianter och sedan när jag bestämt mig bara klicka på någon "genomför" knapp och så ändras allt. Men nu blir det inte så. Har ni mot förmodan varit vakna kring midnatt och surfat in på bloggen så har det kunnat se lite olika ut. Fortsätter nog ett par kvällar till innan jag är helt nöjd. Men nu är det dags för en kaffe.

Trevlig fredagskväll på er!

2 kommentarer:

  1. Spännande. Det är kul att ändra om tycker jag, men det är ju en del pill, så det blir inte så ofta här heller. Har för mig att det finns någon förhandsgranskningsknapp när man håller på med ändringar, ungefär som man kan förhandsgranska inlägg.

    SvaraRadera
  2. Ja, det finns en sådan och den funkar på vissa saker men andra saker, som gadgets måste man spara först. Blir inte klok på det.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!