söndag 15 december 2013

Femtioelva nyanser av grått


Ibland flödar inspirationen. I veckan drabbades jag av ett sådant flöde. När jag gjorde mitt misslyckade betonggjutningsprojekt gjöt jag även i nederdelen på flaskor och tryckte fast värmeljus i överdelen. Jag hade tänkt ha det till adventsljusstake men tappade sugen och såg ingen möjlighet med dem, trots att de stått i hallen och jag kunnat titta på dem varje dag. 


Så en kväll i veckan tänkte jag att jag åtminstone kunde göra ett försök att använda dem innan jag slängde dem. Så jag tog fram min Dymo och fäste etiketter på dem. Jag gillar hur det hade bildats liksom ett hjärta på en av ljusstakarna. Inte så dumt, tänkte jag. Och då, plötsligt släppte alla fördämningar och jag såg endast möjligheter. 


Man kan ju till exempel trycka siffror på dem. Eller linda yllegarn runt ljusstakarna i ett, två, tre respektive fyra varv istället för att trycka siffror på dem. Fast nu hade jag ju Dymo på ena sidan och tryck på den andra, så det fick bli tryck och garn. 


Eller så kan man dekorera med en liten kotte.


Den sista snilleblixten jag fick var att göra siffermarkeringar med krympplast. Så blev det ändå en egen producerad adventsljusstake även i år. Även om jag inte nu har sååå stor nytta av den så här i tredje advent. Men vad gör väl det? Det roliga är ju ändå att göra saker, inte att ha dem. Trevlig tredje advent på er!

2 kommentarer:

 1. Härligt att vara kreativ, ibland kommer inspirationen när man minst anar den :-)
  Fina betongljustakar. Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Hej! Vi tycker mycket om din kreativa användning på DYMO. Skulle du vilja få en gratis band från oss? Skicka bara ett mejl åt helpdesk@dymo.com!

  Med vänliga hälsningar,

  ^DS
  DYMO Helpdesk

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!