tisdag 3 december 2013

Hjärtan på tråd


Julen 2013 kommer att bli hågkommen hos oss som den som rivstartade redan någon dag innan advent. Vi har kört hela paketet - ALLT är på plats. Jag älskar att komma hem för till och med julfriden har infunnit sig. Det är sååå mysigt att kura ihop i soffan med lite glögg bredvid den tända granen och känna doften av pepparkakshuset och veta att man inte har några måste-fixande kvar. Insåg i och för sig att jag inte bakat något förutom pepparkakshusen så det är ju kvar om man nu vill satsa på det. Bilder på pepparkakshusen kommer senare. Det gäller att passa på när ljuset tittar fram och man är hemma om man ska få chans till en bild.


Nyhet för i år är att en julgransgirlang har sett dagens ljus. Filthjärtan med pärlor mellan. Idén kom härifrån. Detta är mitt bidrag till Husmorsskolans symöte.

8 kommentarer:

 1. Tillhör också en av dem som plockar fram all julpynt redan till första advent. Vill liksom njuta av allt det juliga hela december. Och julgransgirlangen är jättefin!

  SvaraRadera
 2. Härligt och fint!! Här är bara granen kvar och den tänkte jag ta fram till helgen :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så mycket fint pyssel du grejat i ordning. Skulle också önska att jag var lite pysslig men nej, jag köper mig julstämning ;-). Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin girlang! Vi brukar vara klara med det mesta till Lucia ungefär. Håller med dig och att det sen är skönt att bara kunna gå runt och njuta av hela härligheten i flera veckor :-)

  SvaraRadera
 5. Rätt inställning! Annars är det ju inte någon större idé att pynta! :) Fin "dimensionell" hjärtegirlang! Gillar att den är fin både framifrån och lite i profil!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!