onsdag 27 maj 2015

ArmbandMåste visa mitt armband som jag bara tycker är sååå snyggt. Älskar den gröna färgen i bakgrunden och alla de andra färgerna på paljetterna. Jag köpte det för några år sedan på Bali och det var i tightaste laget men jag kunde inte motstå det. Tyvärr visade det sig att det inte alls är bekvämt att bära och heller inte är snyggt eftersom mina handleder är lite större än gemene balinesisk handled. Det fattade jag ju egentligen redan i butiken, men ville inte inse. Nu funderar jag på alternativa sätt att använda detta till något annat. Ingen bra idé har dykt upp än. Faktum är att idéerna helt lyst med sin frånvaro. Jag är i grund och botten en motståndare till att samla på bra-att-ha saker, men här har jag gjort ett undantag.


6 kommentarer:

 1. Det går inte att göra om det, så att det blir lite större? Ser inte riktigt hur det knäpps i nuläget, men det ser ut att gå lite omlott. Kanske knapp och en "utstickande" knappögla? Eller gör hål längs kortsidorna och sätt i snörning?

  SvaraRadera
 2. Vilket bra tips! Att jag inte tänkte på det. Tack!

  SvaraRadera
 3. Snörning tänkte jag på direkt. Om du vill ha det som armband. Annars kanske du kan öppna det och dekorera en väska med det? Jättesnyggt är det ju så förstårnatt hjärnan inte ville vara logisk vid inköpet.

  Tack för förklaringen till papperpysslet. Du har en härligt egen stil.

  SvaraRadera
 4. Är det för att det är trångt som det är obekvämt? Eller är det sticksigt på undersidan? Om det är det sistnämnda så skulle du kunna ta ett helt nytt tyg som är längre än detta gröna, sy fast det på undersidan och låta det gå ut en bit extra på vardera kortsida så att du kan göra en valfri stängning så att storlelen blir rätt för dig.

  SvaraRadera
 5. Wow vilket fint armband! Super läckert! =)

  SV: Tack! Ja kransen bidde inte så tokig, lyckades använda nån del utav allt du sände och det är inte så mycket material kvar... =)

  SvaraRadera
 6. Det är jättefint, men min fantasi är i torka just nu.
  Finnt hus i tidigare inlägg.
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!