måndag 18 maj 2015

Mystery box del 1


Jag är med i utmaningen Mystery box hos Katarina  vilken går ut på att man skickar ett paket med valfritt pysselmaterial till någon och gör sedan något av det. Det paket som trillade in hos mig kom från Pysselqvinnan och såg ut så här:


En canvas, färgat papper, pappersremsor, tråd, en bit rutigt tyg, snäckor, svarta små läderremsor och diverse miniatyrer. Några saker förundrade mig väldigt. Det bruna längst ner till vänster på det färgade pappret är något från naturen men jag kan inte lista ut vad. Svampbitar? Bark av något slag? I påsen ligger det pyttesmå ull-tottar men det allra märkligaste var en bit av en nylonstrumpa med ett snöre kring. Vi får se vad det blir av detta. Klicka på bilden om du vill studera innehållet mer noggrant.

6 kommentarer:

 1. Det blir spännande att se vad du knåpar ihop av det här. Lyckas inte se vad det torkade är.

  SvaraRadera
 2. Ha ha... svampar eller bark. Nä det är torkade växter dem luktar lite vanilj. Har du känt det? Det är purr purr som jag har köpt någon gång... Nja inte ens jag vet vad det är för nylonstrumpa som har ramlat ner. Är det den där garnstumpen på bilden eller är den med på bilden? Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Jaså det var doftpotpurri det var! Doftar underbart! Ja, nylonstrumpan har en garnända fäst vid sig. Är med på bilden.

  SvaraRadera
 4. Verkligen spännande och kul att se vad det blir.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!