torsdag 12 november 2015

Guldljusstakar


Sofia visade så fina ljusstakar i betong att jag var tvungen att se över mina betongstakar som jag aldrig riktigt gillat. Försökte leta  upp ursprungsinlägget med betongljusstakarna men hittar inte det. Kanske visade jag dem aldrig. Då fattar ni att de måste varit riktigt fula. De var i alla fall röda och rosa men det blev liksom inte bra.


Nu har de fått sig en guldig make-over och de blev lite bättre, men det är ändå något med dem som jag inte gillar. Jag trodde det skulle vara kul med prickarna i betongen men det är kanske just dem jag inte gillar. Gjutformen var festisflaskor.


5 kommentarer:

 1. jag tycker dom är fina och annorlunda. Dom står i alla fall stadigt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Jag funderar på vad som skulle hända om du framhäver några av prickarna. Tror du att de skulle gå att måla med nagellack?

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig idé att använda Festisflaskor! Jag gillar "krocken" mellan den ruffiga betongen och guldet som man förknippar med "finare" och sirligare ting. Men gillar du det inte, så tror jag att det är ett kanonförslag som Katarinas kommer med. Istället för att tona ned det man inte tycker om så tar man och förstärker det istället och ser hur effekten blir.

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig idé! Nagellack är något vi har i överflöd. Ska prata med döttrarna och se om det går att få låna lite. De har blivit snåla med det på sistone men det ska nog gå att få till ett litet lån där.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker prickarna livar upp den gråa betongen. Anledningen att jag inte har lockats av detta materialet är den gråa färgen. Jag var på en betongkurs med blev inte peppad att fortsätta. Och mina alster har snygga former men varje gång jag ser dem går tankarna att jag måste liva upp dem med lite färg.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!