tisdag 15 mars 2016

Konturbroderi


Så har det blivit ett konturbroderi igen. Den här gången fyllde jag i vissa delar i färg. Extra kul var det att brodera sjalarna som blev sjukt mycket bättre än jag tänkt mig.8 kommentarer:

 1. Är det löst hängande fransar på sjalarna? Jag får den känslan.

  SvaraRadera
 2. He he. Bra att du fick den känslan för det var meningen. Men det är långa stygn. Fast i nåda ändar alltså.

  SvaraRadera
 3. This is brilliant work. I love the looks on their faces.
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 4. Så tjusigt! Förmodar att det är en mobil hon har i handen.. hade det varit på sjuttiotalet kunde det ha varit en idolbild... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken toppenidé! På bilden som jag använde som förlaga var det en kaka men det såg så otydligt ut att jag gjorde det till en papperslapp men en mobil är ju mycket bättre! Jag måste brodera dit kamerahålet genast! Tack!

   Radera
 5. Du fortsätter att imponera och inspirera så otroligt mycket! Vad häftigt att du inte alls verkar vara fast i bekväma uttryckssätt utan provar på vad som helst som dyker upp i din väg. Väldigt väldigt inspirerande - och så vackert!

  SvaraRadera
 6. Jag fick precis samma tanke som Katarina: "hänger fransarna löst?" Var tvungen att sätta näsan precis vid skärmen, konstatera att jag inte kunde avgöra det och sedan läsa mig till "facit". Så levande, spännande och vackert broderi!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!