.

söndag 9 mars 2014

Bloggutmaning "I mina händer" - åttonde söndagen


 Japp, då hann jag klart mina djurtofsar i tid till utmaningen -koala, panda och lejon. Överst koala med guldrosetter, vilka man för övrigt gör enkelt med en gaffel, vilket visas här.
 

Själva tofsarna finns på Mr Printables med enkla beskrivningar. 
8 kommentarer:

 1. Bedårande!! Funkar kanske att hänga i påskriset?? Ja, fast du har kanske hittat andra användningsområden. För fler än en tofs menar jag.

  SvaraRadera
 2. Gulliga små tofsar du gjort, tokgillar pandan. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. nämen så söta! såg dom där på pinterest och dom blev en sån där grej på min "saker jag borde göra, men knappast kommer att göra ändå vad jag än inbillar mej"-lista. Jättefina, verkligen!

  SvaraRadera
 4. jag är imponerad av dina tofsar!

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig grej! Jag har aldrig tänkt på att man skulle kunna göra mönster på tofsar, men det är klart att det går.

  SvaraRadera
 6. Underbart roliga bollar! På min promenad så kom jag på mig att fundera på var jag skulle hänga upp liknande men i dagsläget får idén ligga i träda, bokmärkad såklart :-) Det är så roligt med din söndagsuppmaning (och nu kom jag på att jag inte skrev om den på min sida denna gång) för jag hittar till bloggar som jag inte hittat till tidigare. Idag har jag ramlat in på inlägg om sampling, så underbart enkelt och häftigt. Nästa söndag ska jag vara hos en god vän, kanske blir det just sampling som hamnar i min blogg då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det! Jag har själv också hittat nya bloggar!

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!