lördag 29 mars 2014

Nya luckor

 
Vilken känsla! Vi har låtit lackera om köksskåpen och det är ju alltid lite spännande att ser hur färgen blev. För en som är såld på grönt, som jag, var det nästan så att jag gick i brygga i extas när de kom. Vilken läcker färg! 
 

Tidigare var de gråa, också det fint, men det här blev finare än finast! Nu återstår bara att skruva fast alla beslagen igen.
 

 

5 kommentarer:

 1. Spännande med ny färg i köket. Det ser ut att vara en mysig varm grön färg på luckorna. Jag ser att du också har gammal dags dörrhantag på köksluckorna. Gillar du med den gamla stilen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi flyttade in i huset var köket bevarat från 50-talet. Vi såg ingen anledning att riva ut det. Tickabeslagen har verkligen sin charm. Men det är inte alla som varit positiva till att lägga pengar på att måla om så gamla luckor.

   Radera
 2. Läcker grön färg! Jag gillar!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin färg! Hade nästan samma här i köket hemma innan allt blev turkost. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Turkost även det fint! Jag märker att fascinationen för det gröna för första gången i livet börjar mattas av lite, till förmån för turkost och gult. ja och sedan så har vi ju rosa - otroligt fin färg. Kanske även lila. Man skulle haft ett så stort hus att man kunde ha en färg i varje rum.

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!