söndag 23 mars 2014

Bloggutmaning "I mina händer" - tionde söndagen - finalen!


 Jaha, då var vi på plats! Det känns som länge sedan utmaningen startade, då oxveckorna låg framför oss och det kändes som väldigt mycket vinter kvar och vårdagjämningen kändes väldigt avlägsen. Nu är vi där och det har gått mycket fortare än väntat. Inspirationen har flödat och vintern har rasat. Det har varit väldigt kul att se allt ni gjort. Tusen tack till alla ni som varit med och delat med er!

Den här gången har jag jobbat med tenntrådsarmband, något som jag tidigare gjort med lite varierat resultat. Men övning ger färdighet och den här gången blev det bättre än tidigare, om än inte perfekt. Två armband är klara. Ett för barn och ett för vuxen.För att fira att utmaningen är avslutad kommer jag att lotta ut armbanden. Separat inlägg kommer senare i veckan- håll utkik på bloggen om du vill vinna dem. Men nu är det dags för den sista omgången, tionde söndagen.


Länka genom verktyget nedan till det som hänt i dina händer. Klicka på den blå länken. Hela söndagen kan du lägga ut ditt bidrag. Välkommen!8 kommentarer:

 1. Vilka fina armband, har aldrig sett sådana i grått. Här går det dåligt med pysslet men det är kul att se vad andra gjort. Kraaam pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ser att de ser gråa ut på bilden, men de är faktiskt vita. Så än har vi inte sett gråa, men det existerar säkert. Fast inte här, tyvärr. :)

   Radera
 2. Så fina!! Ser fram emot utlottningen!! Synd att det är sista söndagen, men tack i alla fall för den här gången!

  SvaraRadera
 3. Snygga armband dem vill jag gärna vinna! Synd att det är sista söndagen. Men en månad framåt har jag en utmaning som du och alla andra kan delta i. http://haggalen.blogspot.se/2014/03/utmaning-med-pasktema.html

  SvaraRadera
 4. Så fina armband! Synd att det redan är sista gången.
  Tusen tack för en rolig utmaning!

  SvaraRadera
 5. Kul att ni alla varit med. Vem vet - när det blir segt och tråkigt kanske utmaningen återkommer?

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!