tisdag 10 juni 2014

Lampslinga


Med inspiration från Sofia på Redoityo har jag gjort en lampslinga. Skärmarna har jag fyndat lite här och var och tygerna hade jag liggande hemma sedan länge efter en utförsäljning på en tygaffär. Det är lycra och de passade bra att sträcka till rätt form. Nu är det ju den allra ljusaste tiden och slingan får hänga som den är men framemot hösten har jag tänkt montera en ljusslinga i den. Detta blir mitt bidrag till Klockarbarns återbruksutmaning.8 kommentarer:

 1. Läckra färger! Har du alltså lyckats hitta många likadana lampskärmsstommar?
  Själv har jag en sådan liten slinga på balkongen, med solcellslampor i, så de tänds av sig själva i skymningen, och så håller jag på sedan flera år och samlar småskärmar till en lite längre slinga att ha inomhus. Snart har jag tillräckligt många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått trögt med insamlandet, en här och en där, men helt plötsligt lossnade det. Fick fyra på ett ställe och sedan tre kort därpå. Alla är inte likadana, tvärtom, men det är ungefär samma storlek på dem.

   Radera
 2. Kul idé! Blir supermysigt till hösten!

  SvaraRadera
 3. I like it! Kan inte annat än att bli glad, när jag ser favoritfärger på rad.

  SvaraRadera
 4. Coolt om den blir lysande sedan. Vilken tur att hitta så många liknande lampskärmar. Men du kanske har samlat länge?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har nog gått ett år, kanske mer totalt sett, då jag har ruvat som en gädda i vassen för att slå till direkt jag sett en liten skärm. Men så hade jag tur och det bara rasslade till häromsistens.

   Radera
 5. Men ÅÅÅH så fin!!! Älskar fransarna!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!