söndag 28 december 2014

Rosenblad


Äntligen har jag kommit till skott med att använda de torkade rosenblad jag köpt som tårtdekoration för länge sedan men aldrig hittat rätt tillfälle för. Men är det egentligen så bra idé med torkade rosenblad på en tårta? De är ätbara men det kändes inte lockade att äta dem och jag tror resten av förpackningen kommer att ligga förbli oanvänd, för är det egentligen snyggt? Jag tyckte nog det var finare innan bladen kom på.


8 kommentarer:

  1. Wow vad är det för tårta??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara sockerkaka med lemoncurd och grädde emellan på insidan. Topping med mascarpone och grädde på utsidan.

      Radera
    2. Och pastafärg som synes 😄

      Radera
  2. Hittade till dej genom en kommentar du skrivit på en annan blogg.
    Jag tycker det blev fint med "bladen" på tårtan, bryter av lite och gör den mer spännande.
    Trevligt att se dina idéer nedan.
    God fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Fint med bladen på tårtan, men kanske godare med färska ätbara blomblad av något slag.

    Kul att du tittade in och lämnade en hälsning hos mig. Välkommen igen! :-)

    Ett tips till att göra egna julgrupper är att spara både korgar och dekorationer från julgrupper. Men man kommer långt bara med mossa och kottar. Lycka till!

    Gott Nytt År!
    Elisabet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra tips! Spara inte slänga är det som gäller när man städar ut julen alltså.

      Radera
  4. Hejsan! Vilken fin tårta och jag tycker bladen gjorde sig bra. Tycker gott du kan använda de kvarvarande bladen i framtiden.
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!