.

söndag 15 februari 2015

I mina händer - femte söndagen


En vecka då man börjat ana att det kommer en vår trots allt. Vänliga veckan, fredag den trettonde och alla hjärtans dag - det har varit en händelserik vecka och sportlov för vissa till på köpet. Och det dröjer inte länge till nästa begivenhet. Redan på tisdag är det fettisdag. Jojomen, nu flockas det i almanackan.

Den här veckan såg jag ett pyssel på Pysselbolaget som fick mig att kasta mig ut på stan och inhandla träpärlor för att göra de här gulliga gummorna. Jag tänkte ha dem som nyckelringar men har inte kommit så långt än. De får hänga i köket så länge.

Men nu är det er tur att visa vad ni haft för er. Kanske blir det någon semla eller ett alla hjärtans dags pyssel?  Nu är det fritt fram att länka under hela dagen. Välkomna ska ni vara! Vill du läsa mer om utmaningen hittar du det här.
10 kommentarer:

 1. Åååååå så söta/coola/roliga. Vill också!! Perfekt att pynta paket med också tänker jag, en extra present sådär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så otroligt passande pyssel utifrån din utmaningsbild :-)

   Radera
 2. Som halsband kommer de sitta som en smäck! Så fina! Kram, mm

  SvaraRadera
 3. Jajamen, hos mig vankas det semlor! :) Vilka söta gummor du gjort!

  SvaraRadera
 4. De var fina, påminner väldigt om Suddagumman! tror en av mina söner gjort något liknande, men de blev bokmärken.
  Och tänk att idag hann jag hit i tid!

  SvaraRadera
 5. Såg dina tankar om mattrasor från loppis. De får säkert skänkta färdigklippta men jag vet att många loppis själva gör mattrasor av lakan och sånt som är lite för slitet för att säljas. Så det kan vara helcoolt istället för lite sorgligt.

  SvaraRadera
 6. psst - alla mina söner bor fortfarande hemma (den yngste har inte fyllt 14 än), det är bara dottern som flyttat hemifrån

  SvaraRadera
 7. Nu har vi pysslat oss halvvägs till våren. Det går ju som en dans när man får så mycket pysselinspiration varje söndag! Kuldockorna är jättesöta!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!