tisdag 10 februari 2015

Vardag


Decor Life inbjuder oss idag till att blogga om vardagen. Den sanna lyckan tror jag man måste finna i just vardagen. Det är ju ingen konst att vara lycklig på semestern (fast jo, det kan också vara en konst) men att finna lyckan i vardagen mellan barnens träningar, städning, jobb och alla måsten - det är en utmaning. Finner man lyckan där och lyckas se de små guldkornen som finns i vardagen, ja, då har man knäckt tillvarons gåta. Det är så lätt att se fram emot nästa semester eller nästa långhelg eller en resa man ska göra och glömma av att värdesätta alla de vardagar som ryms emellan och där vi tillbringar största delen av våra liv. Idag bjuder jag på tre materiella guldkorn från min vardag - fina färger för att lätta upp den grå vardagen.

2 kommentarer:

  1. Ja, det är nog den sanna lyckan som finns i vardagen. För den kommer ju inifrån. På semestern får man ju en massa hjälp från roliga saker som händer... Hoppas du får känna den ofta!

    SvaraRadera
  2. Ofta är det u tyvärr så att man alltid längtar framåt till någonting. Tiden går så hiskeligt fort så vi behöver nog stanna upp och njuta mest hela tiden.
    Nu behövs det mycket färger. Våren ska in i hemmet nu.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!