onsdag 28 december 2016

Tenntrådsarmband


Storasyster har varit i farten igen. Nu har det blivit tenntrådsarmband till henne själv. Jag tycker hon varit så jätteduktig!


Flätning på gång och hoppsan, där kom visst ett till av hennes armband med i bild.


Hon har till och med gjort ett till mig, vilket gör mig en otroligt stolt bärare. Har haft det på mig ända sedan jag fick det. Tack!6 kommentarer:

 1. Så himla fina. jag har nog tre stycken tror jag. Fast har inte gjort själv. Kram pia

  SvaraRadera
 2. Wow vad fina! Och alldeles extra roligt när unga använder sig av en gammal, traditionell teknik med en modern tvist. Jag förstår verkligen att du bär ditt armband med stolthet!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina armband, jag förstår att du är stolt över ditt!
  Konstnärsdrömmen var inte slut när du skrev hos mig, så jag antar att du såg sista avsnittet. Nå, blev det rätt vinnare? helt ok, om du frågar mig även om jag hade Sofia som klar favorit.
  Och EFIT är det igen den 4 januari - häng på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det blev inte den vinnare jag tänkt mig, men när jag funderat på det ett tag kändes det inte så dumt. Hoppas på en ny säsong. Så roligt att se det programmet.

   Radera
 4. Jättesnygga! Det är inte ett helt enkelt hantverk, jag har prövat en gång och minns det som ganska utmanande. Gott nytt skapaår till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man väl fått in schwunget är det inte så svårt. Gäller bara att lista ut vilken ordning man gör allt så går det sedan på löpande band... Som synes :)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!