fredag 29 september 2017

Halsband av karta




Nu har jag hittat det ultimata kart-pysslet! Halsband av en karta! Perfekt att ge bort till folk som varit på något ställe som betyder mycket för dem. Jag kan stöta på patrull när London, Paris, Thailand och Medelhavet redan är utklippta. Inte lika många av mina bekanta har favoritställen i Sibirien eller de inre delarna av Canada och Afrika. Jag har redan upplevt lite problem när jag tänkte att jag hade  USAs östkust kvar men det visade sig att Kalifornien var på baksidan och den delen hade jag ju använt till att brodera min drömresa på. Så det blev inget New York-halsband.


Till kedja har jag använt en kulkedja från CC Hobby. 

Inlägget presenteras i samarbete med CC Hobby.

4 kommentarer:

 1. This is such a fun and clever idea. I found a big atlas that someone threw away and thought I could make a lot of things from the maps but I've yet to do anything. You've inspired me.
  Amalia
  xo

  SvaraRadera
 2. Och jag vill genast ha ett med Port Elizabeth, Sydafrika, fast jag inte använder smycken. En kompis gjorde armband med foton på varje familjemedlem. Det mesta blir så vackert med glaspluppar. Hm, ett litet miniatyrgalleri kanske skulle göra sig någonstans här hemma. Eller kylskåpsmagneter. Var har du köpt plupparna? Och vad för lim använder su för att slippa en synlig limhinna?

  SvaraRadera
 3. Åh, vad häftigt, vill ha ett av min hemby!! Sitter hänget fast i glasgrejen...hm, vad kallar man den...;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hänget sitter fast i glaspluppen. Kan skicka din hemby och en glasplupp om du vill. Har dock slut på de fina glasplupparna, bara lite fulare kvar. Maila mig!

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar. Den värmer!